Thursday, February 11, 2010

SAH AHLI PARLIMEN BAYAN BARU, DATUK ZAHRAIN MOHD HASHIM JADI MP BEBAS

Zahrain keluar PKR, jadi MP bebasMALAYSIAKINI 12/2/2010


Ahli parlimen Bayan Baru, Datuk Zahrain Mohd Hashim mengumumkan keluar dari PKR berkuatkuasa serta merta dan menjadi wakil rakyat bebas. Beliau mengumumkan demikian dalam satu sidang akhbar di ibunegara pagi ini. Menurutnya, beliau akan menjadi ahli parlimen yang berprinsip dan tidak mesra BN. Berikutan itu, beliau mengumumkan meletakkan semua jawatannya dalam PKR berkuatkuasa serta merta.


KALAU PEMIMPIN PAKATAN RAKYAT MELAUNGKAN BAHAWA PAKATAN MEREKA MASIH KUKUH DAN BERSATU PADU MASAKAN MP BAYAN BARU MENOLAK KEPIMPINAN LIM GUAN ENG DAN MEMBELAKANGKAN PANDANGAN ANWAR IBRAHIM...???

RETAK MENANTI BELAH

6 comments:

Anonymous said...

propaganda UMngok lah ni he he he

tak ada cara lain ke

be End dan layu

Anonymous said...

biasak tuh bro, Pakatan dah nak terlingkup depa semua dah sedaq anwar memang kaki bontot

Anonymous said...

Anon 8.13pm: Cetek lu punya pemikiran. BN/UMNO tak ada masa nak layan hal PR, PR je lebih kuah dari sudu, sanggup terbang ikut bontot wakil BN/UMNO sehingga ke Taiwan nak pancing wakil.

Itulah akibat kalau niat tak baik, dr salah UMNO baik salah Pak Liwat yg terlalu ekstrim serta takbur ingat diri dah kena sponsor dari Yahudi boleh sesuka hati mak bapak dia sehingga 2 tahun rakyat terbawa bawa dengan agenda peribadi dia. Kalau nak politik tak payah jadi wakil rakyat. Tempat sendiri pun tak terjaga nak sibuk selak kain orang. Bila kena batang sendiri tau pulak malu tak tak mengaku, asyik tempias kat orang lain air liur dek kerana nak tegak benang yg basah.

Sekarang ada dikalangan Ulama PAS dah mula diam diam diri, jauh diri dari kontrovesi dan mula buat "plan" sendiri kerana sedar dek perbuatan kaum PR yg penting diri.

Anonymous said...

Yang bagi komen pertama tu lagi NGOK. DS Zahrain dah cakap dia nak jadi Ahli Parlimen bebas dan tidak mesra BN. Jadi sapa sebenarnya yang ngok?

Anonymous said...

ko je ngok anon pokemon, bagi kat nuar nnt baru ko tahu hehe

Tungaklangit said...

ANON 8.13 MEMANG KAKI JILAT SAMA DGN BOSS DIA NUAR JILAT BONTOT

BIARKAN DIALAH BRO

BILA NAK MAMPUS NANTI BARULAH CARI MELAYU DALAM UMNO