Tuesday, June 23, 2009

PAS AGEN YAHUDI

PARTI TUNGGANGAN DAJAL AMERIKA DAN YAHUDI

1. PAS TIDAK SEDAR BAHAWA MEREKA SEBENARNYA DIGUNAKAN DAN DIPERBODOHKAN OLEH ANWAR IBRAHIM UNTUK MEREALISASIKAN CITA – CITA DAJAL AMERIKA DAN YAHUDI UNTUK MENAKLUK NEGARA ISLAM MALAYSIA INI.

2. SEMUA RAKYAT MALAYSIA KHASNYA YANG BERAGAMA ISLAM MESTI SEDAR BAHWA KITA KINI SEDANG MENGHADAPI CABARAN YANG AMAT BESAR DARI KERANGKUHAN PEMIMPIN AMERIKA DAN YAHUDI YANG BERCITA-CITA MENAKLUKI SEMUA NEGARA ISLAM YANG BOLEH MENGUGATKAN KEDUDUKAN MEREKA DI DUNIA INI.

3. KINI NEGARA ISLAM IRAN SEDANG DIGASAK BERTUBI-TUBI MENERUSI SIARAN CNN DAN KEMASUKAN AGEN YAHUDI DAN AMERIKA DALAM MASYARAKAT IRAN YANG MEMBAWA KEBANGKITAN RAKYAT MUDA IRAN YANG MELAUNGKAN SLOGAN KEADILAN, PERUBAHAN DAN HAK ASASI MANUSIA.

4. SLOGAN-SLOGAN INI CUKUP SINONIM DENGAN SLOGAN YANG DILAUNGKAN OLEH BALACI YAHUDI DAN AMERIKA IAITU ANWAR IBRAHIM DI BAWAH BENDERA PKR.

5. SETELAH MEREKA BERJAYA MENGANYANG DAN MEMUSNAHKAN ISLAM DI AFGANISTAN DAN IRAQ KINI IRAN MENJADI SASARAN MEREKA.

6. TETAPI DI MALAYSIA, MEREKA MEMPUNYAI PENUNGGANG YANG CUKUP HEBAT DARI SEGI LAKONANNYA IAITU ANWAR IBRAHIM UNTUK MEMBOLOSI KE DALAM ORGANISASI PAS DAN SETERUSNYA MENGUBAH CORAK POLITIK MALAYSIA MENGIKUTI KEHENDAK YAHUDI DAN AMERIKA.

7. MALANGNYA DEK KERANA UMPAN JAWATAN DAN KEKUASAAN, PEMIMPIN PAS YANG MENGELARKAN DIRI MEREKA PEMIMPIN BERJIWA ISLAM ALPA DAN SANGGUP DIPERBODOHKAN OLEH ANWAR IBRAHIM.

8. DALAM HAL INI, PEMBACA PERLU SEDAR BAHAWA ANCAMAN UTAMA YANG KITA HADAPI BUKANLAH DARI ANWAR IBRAHIM TETAPI DARI GERAKAN PAS ITU SENDIRI.

9. MENGAPA SAYA KATA BEGITU?

10. PAS AMAT MEMBAHAYA KEPADA PERPADUAN UMMAH MELAYU DAN ISLAM DI MALAYSIA KERANA TIGA SEBAB.

11. PERTAMA, PAS MENGGUNAKAN SENTIMEN ISLAM UNTUK MENPENGARUHI GOLONGAN MUDA YANG DAHAGAKAN ISLAM DAN PENGUNDI KAMPUNG YANG TAAT KEPADA AJARAN ISLAM.

12. KEDUA, ORGANISASI PAS INI SEBENAR MEMBAWA WADAH POLITIK SEPERTI DI IRAN YANG MENGAGUNGKAN KEPIMPINAN ULAMA ATAU SEPERTI AJARAN KAUM PADERI KRISTIAN ZAMAN PERTENGAHAN EROPAH DAHULU.. DI MANA SEMUA PERKARA MESTI DIPERSETUJUI OLEH MAJLIS INI DAN SEMUA MESTI MEMATUHI TAK KIRA IANYA BETUL ATAU TIDAK SEPERTI KES PERMUAFAKATAN SESAMA MELAYU YANG DITOLAK OLEH NIK AZIZ...

13. KETIGA, PENOLAKAN FAHAMAN SAYANGKAN BANGSA DAN NEGARA INI AMAT MEMBAHAYAKAN KAUM MELAYU DAN AMAT MENGUNTUNGKAN KAUM YAHUDI AMERIKA YANG BERHASRAT MENJAJAH NEGARA INI. INI KERANA DENGAN MEMBAWA SLOGAN HAK ASASI DAN KEADILAN SEMUA BANGSA MAKA NEGARA INI SATU HARI KELAK AKAN JATUH KE TANGAN MEREKA YANG MEMPUNYAI HASRAT TERTENTU.

14. KEJAHATAN PAS SUKAR DIPERJELASKAN KEPADA RAKYAT DI NEGARA INI KERANA MEREKA MENGGUNAKAN JUBAH DAN SERBAN SEBAGAI TIRAI MENGABURI MATA RAKYAT. TETAPI BAHAYA PAS LEBIH BAHAYA KOMUNIS DI DALAM HUTAN.

15. PAS MELAUNGKAN UNTUK MELAKSANAKAN HUKUM HUDUD TETAPI BILA DISERGAH OLEH DAP MAKA MEREKA DIAM DAN BUAT TAK TAHU SAHAJA..

16. TETAPI DALAM CERAMAH POLITIK, PAS MENGUTUK UMNO MENOLAK HUDUD.. SEDANGKAN DALAM ISLAM SENDIRI MEMBENARKAN PERLAKSANAAN HUKUM TEMPATAN YANG TIDAK BERCANGGAH DENGAN HUKUM ALLAH. KHASNYA NEGARA SEPERTI MALAYSIA YANG BERBILANG KAUM.

17. JELASLAH PAS BUKAN PARTI ISLAM MALAHAN TIDAK SALAH KALAU DIKATAKAN PAS SEBAGAI PARTI PEMECAH PERPADUAN ISLAM DI NEGARA INI.

18. ATAS NAMA ISLAM MEREKA MELAKUKAN SEGALA YANG DIRASAKAN BOLEH BAGI MENDAPATKAN KUASA DAN JAWATAN HATTA BERSAMA SYAITAN SEKALIPUN.

No comments: