Monday, June 1, 2009

PAS KEDAH: MURSHIDAH, ANAK SAUDARA MB KEDAH BERSUAMI LAGI TANPA IZIN SUAMI PERTAMA???

SAUDARA SEKALIAN

1. SAYA MENDAPAT MAKLUMAT DARI PEMBACA PAKMALAU MENGENAI KISAH ANAK SAUDARA MB KEDAH PAS IAITU MURSHIDAH YANG MENIKAHI SEORANG LELAKI (PEGAWAI TUGAS-TUGAS KHAS MB KEDAH MOHD ISMADI ABD KADIR) TANPA DICERAIKAN OLEH SUAMI PERTAMA ... BETOI KA KISAH NI????

2. KALAU BENARLAH KISAH INI.. MAKA SAYA MINTA SUPAYA MB KEDAH PERBETOIKAN MASALAH KELUARGA DIA DULU SEBELUM MENYELESAIKAN MASALAH NEGERI KEDAH KERANA KALAU DALAM SARUNG SENDIRI TAK BOLEH SELESAI INI KAN MASALAH ORANG LAIN..

3. SAMA-SAMA LAH SAUDARA MEMBACA DAN MENILAI KEBENARANNYA DALAM BLOG.

Sungguh Ka......? di bawah tajuk Pegawai Tugas Khas MB Kahwin Dengan Isteri Orang

5 comments:

PAKMALAU said...

Mana ada cerita macam tu...di kedah.Cerita tu di padang pasir dua butir yang rajanya nama Azizan Razak..saja.Dikedah MBnya semua negeri cuba nak ikut contoh.Tak kan 14 bulan perintah dah jadi macam tu...Tu Fitnah!!Mb kedah tu ulama' lepas tu. negeri contoh madinah pula..kekayaan nya pula ikut BELANDA. tak caya mai tengok di Kedah..Dah jadi bandaraya BELADA.BEBAS RASUAH.BEBAS ARAK DAN JUDI.ADA KELAB PENYOKONG PAS.Macam lagi kalah ASTRO..lebih pada ASTRO pun ada...sila oooooooo silaaaa mai cek mai...mai..mai tengok sat apa depa dok buat...

Tungaklangit said...

kah kah kah

macam citer P Ramlee tu ye???

memang depa bersih pun??? kena kat depa kot???

PAKMALAU said...

Kedah ni NEGERI ANTA BRANPAS..Negeri ni lebih kurang negeri,Pasir Bedengung juga..atas padang bawah pokok.Itu yang kita nampak,DEPA pula nampak lain..Premis Judi tak..dak,Kedai arak tak dak...Nak ada apa? atas padang! Ada pokok....ada padang.Menteri dengan 2/3 ekor pengawal.Tu ja yang ada! Mana ada apa??

Maklumlah...negeri ahlil nujum.....

AkuLaParpuKari said...

sampah lagi....

Tungaklangit said...

sdr akulaparpukari

kalau tak angin tak akan ranting pokok bergoyang...

kalau suaminya tidak menceraikannya dan tidak redha akan tindakannya maka manalah boleh si isteri meninggalkan suami dan bkahwin dengan jantan lain kot... kan pak saudaranya ulama...

tak akan tak boleh bagi nasihat???

sampah bagi mereka yang tidak sukakan dan satu info bagi mereka yang suka mencari kebenaran

salam