Sunday, June 7, 2009

PAS: SESIAPA NAK SELAMAT MASUK BAHTERA PAS

PAS ADA BAHTERA KERAMAT MEMBAWA KE SYURGA

RASANYA INILAH BAHTERA PAS YANG DIANGGAP MAMPU MENYELAMATKAN MANUSIA DAN MANA-MANA ORANG YANG TIDAK MASUK KE DALAMNYA AKAN TENGELAM KE DASAR KEMUNGKARAN... GILA APA???

HARAKAHDAILYNET 7 JUN 2009: PAS adalah bahtera yang selamat - Presiden PAS

Presiden PAS, Dato' Seri Tuan Guru Abdul Hadi Awang menyifatkan ”PAS sebagai bahtera yang selamat' kepada seluruh rakyat Malaysia”... “Presiden PAS menegaskan, sesiapa yang meninggalkan bantera itu, pastinya akan tenggelam.... PAS disifatkan demikian kerana parti itu memperjuangkan Islam yang sebenar, tatkala suasana hari ini penuh dengan rasuah, kerosakan akhlak dan masalah ekonomi ”.

1. KENYATAN TERSEBUT DIUCAPKAN OLEH HAJI HADI DALAM UCAPAN SESI PENANGUHAN MUKTAMAR PAS KE -55 DI STADIUM MALAWATI SHAH ALAM.

2. APAKAH YANG DIMAKSUDKAN OLEH HAJI HADI BAHAWA HANYA PAS SEBAGAI SATU BAHTERA YANG DIREDHAI OLEH ALLAH.??? BAGI MEREKA YANG TIDAK BERADA DALAM BAHTERA PAS MAKA AKAN TENGELAM???

3. MAKSUM SANGATKAH PEMIMPIN PAS NI???

4. ADAKAH PAS INI SATU ALIRAN AGAMA YANG BARU YANG SANGGUP MENIDAKKAN PERJUANGAN POLITIK ORANG LAIN???

5. ADAKAH PARTI LAIN TIDAK MENERIMA ISLAM DAN HANYA PAS MENGAMALKAN ISLAM DALAM GERAKAN POLITIK MEREKA???

6. BERAPA BANYAK MASJID, SURAU, SEKOLAH YANG TELAH PAS BINA SELAMA MEMERINTAH KELANTAN, KEDAH DAN TERENGGANU DAHULU BERBANDING UMNO??? JAWAPANNYA KOSONG...

7. MENGAPA HARUS PEMIMPIN PAS MASIH MAHU MENIPU RAKYAT DENGAN MENGGUNAKAN ISLAM SEBAGAI UMPAN???

8. KALAU SEBUT RASUAH, RAMAI PEMIMPIN PAS YANG MAKAN DUIT RASUAH.. PENYELEWENGAN DUIT BALAK, DUIT KUTIPAN DERMA DAN SEBAGAINYA... ADAKAH MASIH SELAMAT MENAIKI BAHTERA PAS KALAU BEGINI SIKAP PEMIMPINNYA????

9. WAHAI PEMIMPIN PAS ....ALLAH MAHA MENGETAHUI...

No comments: