Saturday, June 20, 2009

PERINGATAN KEPADA RAKYAT MALAYSIA: KEMELUT DI IRAN AKAN BERLAKU DI MALAYSIA PADA PRU 13 SEKIRANYA PERPADUAN TIDAK WUJUD


1. SEKIRANYA PEMIMPIN PAS TETAP ANGKUH DENGAN KEKUATAN DAN SOKONGAN BUKAN MELAYU YANG DIPEROLEHINYA MAKA TIDAK MUSTAHIL APA YANG SEDANG BERLAKU DI IRAN AKAN BERLAKU DI MALAYSIA PADA PRU 13 NANTI.

2. MENGAPA SAYA BEGITU?

3. PERTAMA MEMANG SIKAP PEMIMPIN PAKATAN RAKYAT DAN PAS YANG TIDAK BOLEH MENERIMA ERTI KEKALAHAN DAN AKAN MEMBAWA SEMUA PENYOKONG MEREKA BERDEMOTRASI DI JALAN RAYA BAGI MENUMBANGKAN KERAJAAN YANG DIPILIH OLEH KEBANYAKAN MAJORITY SILENCE...

4. KEDUA, TANGAN – TANGAN GHAIB ASING TELAH MULA MEMAINKAN PERANAN MEREKA DALAM KEMELUT POLITIK MALAYSIA... BAIK DARI SINGAPURA, YAHUDI DAN AMERIKAT SYARIKAT.

5. KETIGA, PEMIMPIN PERKAUMAN DALAM PAKATAN RAKYAT HANYA MENANTI MASA YANG SESUAI UNTUK MELUMPUHKAN KEKUATAN MELAYU DAN MEMRINTAH NEGARA INI DENGAN KERJASAMA PARTI KAUM MELAYU YANG SANGGUP DICOCOK HIDUNG MEREKA SEPERTI PAS DAN PKR.

6. PERKARA INI MEMANG TIDAK DAPAT DIELAK!!!

7. IANYA AKAN BERLAKU SEKIRANYA USAHA MURNI PEMIMPIN MELAYU ISLAM UNTUK MENGUKUHKAN KEKUATAN MELAYU ISLAM DIPINGGIRKAN OLEH PEMIMPIN ISLAM SENDIRI!

8. PKR DAN DAP MEMANG PARTI YANG AKAN MEMAINKAN PERANAN UTAMA BERSAMA PAS UNTUK MEMENUHI JALAN RAYA SEKIRANYA MEREKA GAGAL MENGAMBIL ALIH KERAJAAN PERSEKUTUAN DALAM PRU13...

9. PEMIMPIN-PEMIMPIN PAKATAN RAKYAT INI AKAN MENGGUNAKAN PELBAGAI ALASAN SEPERTI UNDI HANTU DAN KETIDAKADILAN DALAM PENGIRAAN UNDI BAGI MENIDAKKAN KEKALAHAN MEREKA KELAK...

10. PEMIMPIN YANG SAMA JUGA AKAN MENJEMPUT PEMERHATI POLITIK ASING DAN MEDIA ASING UNTUK MEMBURUKKAN KEPIMPINAN MALAYSIA DAN BERHASRAT UNTUK MENDAPAT SOKONGAN PEMIMPIN ANTARABANGSA BAGI MENERUSKAN AGENDA POLITIK KEJI MEREKA...

11. SEKIRANYA PERKARA INI BERLAKU... APAKAH YANG KITA AKAN CAPAI???

12. APAKAH PAS FIKIRKAN USAHA MENDAULATKAN ISLAM MASIH AKAN DITERUSKAN OLEH LIM KIT SIANG, LIM GUAN ENG, GOBALA, NGEH, NGA, KARPAL SINGH DAN PEMIMPIN DAP DAN PKR YANG NYATA MENENTANG ISLAM???

13. ADAKAH PADA KETIKA ITU BARU KITA ORANG MELAYU MAHU BERSATU???

14. PERGI JAHANAM KEPADA PEMIMPIN YANG MENENTANG PERPADUAN SESAMA ISLAM DAN BUMIPUTRA DI NEGARA INI...

15. PERGI JAHANAM KEPADA PEMIMPIN PAKATAN RAKYAT YANG BERCITA-CITA UNTUK MEMERINTAH NEGARA INI DAN MENIDAKKAN HAK MELAYU, BUMIPUTRA DAN ISLAM!!!

16. PERGI JAHANAM KEPADA SEMUA PEMIMPIN ISLAM PAS DAN PKR YANG BERSELINDUNG DISEBALIK SERBAN DAN JUBAH YANG BERLAGAK DENGAN LAGAK ULAMA DAN KEALIMAN UNTUK MENJAHANAMKAN UMAT ISLAM MELAYU MALAYSIA...

17. KEPADA RAKYAT ISLAM/BUMIPUTRA MALAYSIA...

18. BERSIAP SEDIALAH UNTUK MENGHADAPI SEBARANG KEMUNGKINAN DAN KALAU MASIH ADA RUANG MAKA USAHAKANLAH PERPADUAN DAN PERSEFAHAMAN SESAMA BANGSA DAN MASYARAKAT AGAR NIAT JAHAT PEMIMPIN PAKATAN RAKYAT INI DINYAHKAN DARI SEJARAH NEGARA KITA.

4 comments:

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...

KUASA ALLAH SWT TIDAK BERGANTUNG PADA MAKAL SAKTHI..REFOMASI DAN UNDI.CUMA MEREKA YANG SESAT SAJA MELETAKKAN UNDI,MAKAL SAKTHI DAN REFOMASI SATU KAEDAH PENYATUAN..WALAUPUN HUKUM DIKETEPIKAN.

PADA GULUNGAN INILAH ALLAH SWT TELAH BERJANJI MEREKA TIDAK BEROLEH KEMENANGAN...LIHATLAH BETAPA CEMPERANYA MEREKA DIWAKTU INI.SEDANGKAN MEREKA SEOLAH-OLAH BERADA DALAM SATU BEKAS YANG SAMA WARNANYA.

TAPI SAYANG HARI INI..BILA MEREKA MEMPERMAINKAN HUKUM MEREKA SUDAH BERBAGAI WARNA YANG MENCOMOTKAN BERADA DALAM SATU BEKAS.

BUKANKAH INI SATU PETANDA...!!! BUAT MEREKA.

KP said...

salam,KP pohon salin catatan Tuan untuk dikongsi bersama di dalam laman blog
pemudatelokdatok.blogspot.com
.sesungguhnya catatan Tuan ini amat berguna.

Ingat Mengingati said...

Salam

Mmg sy akui ini akan terjadi pada PRU 13. Tak percaya kita tngk. Itu pun klu ummah ISLAM MELAYU masih tak mau bersatu. Masih gilakan kuasa utk memerintah.

Tapi AWAS kali ini pergaduhan akan berlaku antara ISLAM dgn ISLAM. Bangsa lain akan bertepuk tangan akan kejayaan ini. Klu ini terjadi ia telah terlambat utk di baiki. Once org lain dah perintah maka MALAYSIA negara ISLAM hanya tinggal nama sahaja.

Oleh itu sblm trajedi buruk ini berlaku maka sy serua semua PAS,UMNO dan segelintir PKR yg sayangkan ISLAM kembalilah bersatu.

Ingatlah dan lihatlah saudara kita di Spura. Kebebesan utk ISLAM telah dinafikan hak nya. Tidak ada laungan azan apabila tiba masanya.

" BER RAKIT-RAKIT KE HULU, BERENANG2 KETEPIAN ". JADI FIKIR-FIKIR KAN LAH. Semua nya pengorbanan hanyalah utk ISLAM yg tercinta.

Tungaklangit said...

salam sdr APS

sesungguhnya kalau kita memahami agama, soal pangkat, kemenangan dan undi semuanya adalah kuasa Allah...

sesiapa yang dipilih oleh Allah maka ianya merupakan satu dugaan dan amanah... bukannya soal ramai penyokong atau apa...

ttapi kini ramai telah lupa soal in.. mereka lupa kuasa Allah da mereka ingatkan kemenangan mereka adalah keraa usaha dan kempen mereka serta keupayaan parti mereka...

sdr KP

silakan untuk kbaikan bersama

sdr ingat mengingati...

saya percaya memang akan berlaku keadaan yang buruk selepas PRU 13 nanti kerana sekiranya PR gagal meumbngkan BN maka mrk akan meggunakan isu penipuan dan seagainya da berusaha menjtuhkan kerajaan BN secara demotrasi jalan raya spt di Iran..

kalau boleh dan saya rayu sesiapa yang ada kuasa baik dalam PAS, PKR dan UMNO duduk lah dan brbincangla atas nama melaksanakan suruhn Allah...

adakah kita akan rugi kalau kit bersatu???

atau PAS mendapat kelebiha berganding dengan DAP yang terang2 menolk ISlam...

tidakkah DAP akan menikam PAS satu hari nanti kerna ingin membolot kuasa...???

dalam PRU 13 nanti DAP akan meletakkan ramai calon melayu di kawasan majoriti melayu khasnya di Perak kerana ingin menerajui DUN negeri...

malang sekailah kalau ada mana2 melayu yang saggup diperkudakan oleh DAP nanti...

namun saya percaya Allah tetap akan membtu mereka yang insaf... tetapi sekiranya bala meimpa maka bersatulah kita di baah seruan Allah ... a

atau kita hanyut seperti melayu di singapura...

salam