Wednesday, May 20, 2009

DAP: DEMOKRASI DAH MATI DI MALAYSIA?


Nyalaan lilin di Seri Kembangan berjalan secara aman


Abdul Rahim Sabri May 20, 09 11:06pm


“..MalaysiaKini: Upacara nyalaan lilin yang diadakan di luar pusat khidmat wakil rakyat DAP di Seri Kembangan malam ini berjalan secara aman. Nyalaan lilin itu disertai kira-kira 50 aktivis dan ahli politik pembangkang sebagai tanda berkabung 'berkuburnya demokrasi'. Kira-kira 20 daripada mereka membakar lilin manakala yang lainnya memerhati majlis itu berjalan. Kebanyakan yang hadir itu memakai baju warna hitam. Mereka menuntut pembubaran dewan undangan negeri Perak supaya pilihanraya baru diadakan di negeri itu...”“..Ia diketuai oleh tiga wakil rakyat DAP - Ahli Parlimen Serdang, Teo Nie Ching, ADUN Seri Kembangan, Ean Yong Hian Wah dan ADUN Teratai, Jenice Lee. Nyalaan lilin itu bermula kira-kira jam 9.15 malam diikuti dengan ucapan ringkas dari ketiga-tiga wakil rakyat DAP tersebut....”

(BAKAL PM MALAYSIA 10 TAHUN AKAN DATANG
KALAU PAS MASIH BUTA HATI DALAM BEPOLITIK)

KEPADA SEMUA RAKYAT MALAYSIA YANG BERAGAMA ISLAM.. BERHATI-HATILAH GERAKAN PEMIMPIN DAP UNTUK MEMESONGKAN AKIDAH ORANG MELAYU DENGAN MEMPERKENALKAN BUDAYA DAN AMALAN DALAM AGAMA KRISTIAN DAN AGAMA LAIN KE DALAM MASYARAKAT KITA..

BUDAYA MENYALAKAN LILIN DAN MEMAKAI BAJU HITAM INI BUKAN SATU AMALAN DALAM MASYARAKAT ISLAM SEJAK ZAMAN RASULLULLAH .. INILAH BAHANANYA KALAU KITA TERSILAP MEMILIH PEMIMPIN YANG TERANG-TERANG MENOLAK ISLAM TAPI PAS SAHAJA YANG MAHU MERAPATKAN DIRI DENGAN DAP UNTUK MENDAPAT UNDI CINA..


TUDUHAN DEMOKRASI TELAH BERKUBUR DI MALAYSIA ADALAH SATU FITNAH DAP TERHADAP KEPIMPINAN MELAYU DI BAWAH BN/UMNO.. JIKALAU TIDAK ADA DEMOKRASI DI MALAYSIA.. MENGAPA MEREKA BOLEH BERKUMPUL SEMALAM?


MENGAPA PERARAKAN BERSIH, HINDRAF MASIH BOLEH DIADAKAN WALAUPUN DIHARAMKAN OLEH PIHAK BERKUASA?


MENGAPA SETIAP ADUN/MP YANG SENGAJA MEMBIARKAN DIRI MEREKA DITANGKAP SEMASA PERSIDANGAN DUN PERAK DIBEBASKAN SELEPAS KENYATAAN DIAMBIL???


KENAPA KEPALA PENJENAYAH HINDRAF DIBEBASKAN DARI TAHANAN ISA???


DALAM KEPALA OTAK DAP NI... APA JENIS DEMOKRASI YANG MEREKA MAHU... NAK JADI PM?? NAK MENJADI BUMIPUTRA??? NAK HAK SAMA RATA DALAM PERLEMBAGAAN??? NAK JADI PEWARIS RAJA ATAU SULTAN???

GO TO HELL DAP...


BAGI MELAYU YANG AMSIH BERMUSUHAN DAN BERPUAK AKIBAT POLITIK BERHATI-HATI NIAT BURUK DAP YANG BERCITA-CITA MEMERINTAH MALAYSIA WALAUPUN TERPAKSA MENGGUNAKAN CARA APA SEKALIPUN???


BERSATULAH KITA... KALAU KELATAN DIPERINTAH OLEH PAS.. PERINTAHLAH TAPI KALAU KEDUDUKAN MELAYU/ISLAM TERGUGAT BERSAMALAH KITA MEMPERTAHANKANNYA...

ALLAHU AKHBAR ALLAHU AKHBAR ALLAHU AKHBAR

No comments: