Tuesday, May 5, 2009

Pesanan Buat Ahli PAS – Celiklah Mata Hati Kalian

Wahai saudara ku yang menjadi ahli atau penyokong PAS
Celikkanlah hati kamu dan bukakanlah fikiran kamu..

Kenalilah siapakah anwar Ibrahim..

Jangan kamu gadai niat suci perjuangan islam kamu kepada anwar Ibrahim...


Lihatlah apa yang telah beliau ucapkan berkenaan hudud sebelum ini semasa ceramah beliau di Masjid Lama Kampung Seberang Marang Terengganu 14 Mac 1986!!!

Anwar mengutuk dan mencerca pemimpin kamu sebagai mimpin di siang hari dan tak mampu untuk memimpin serta tiada tokoh untuk memimpin dalam ceramah beliau di Masjid Lama Kampung Seberang Marang Terengganu 14 Mac 1986!!!Anwar mengata pemimpin PAS sebagai pelawak sarkas dalam ucapan beliau di Mesyuarat Perwakilan UMNO Bahagian Parit pada 22 Mac 1987!!!Anwar mencerca pemimpin PAS sebagai orang yang suka maki hamun dan sikap pemimpin PAS yang tidak mencerminkan cara berpakaian dan tawaduk mereka semasa memberi ceramah dalam Perhimpunan Pemimpin Bersama Rakyat di Kuala Kedah, Kedah 21 Januari 1995!!!

Bagaimana lagi nak kami tunjukkan bukti untuk menerangkan bahawa Anwar adalah perosak bangsa dan agama kita di Malaysia ini?

Perlukah kita menanti sehingga Malaysia ini menjadi sebuah negara yang dipimpin oleh seorang insan yang menghalalkan segalanya atas kepentingan politik??

Kepada jalan asal jalan yang Allah dan RasulNya perintah supaya diikuti sehingga akhir hayat kita...

Kepada saudara ku yang berada dalam PAS...

Janganlah keinginan untuk berkuasa menjadukan kita insan yang lupa akan perintah Allah dan mengikuti nasihat syaitan..

No comments: